Prijzen

Advies, ontwerp en aanleg staan geheel los van elkaar. U kunt dus zelf het advies of ontwerp uitvoeren of dit door een ander laten doen. Ik kan u eventueel wel helpen bij het vinden van een goed hoveniers- en stratenmakersbedrijf. Een bruikbare plattegrond van uw perceel met daarop de bebouwing ingetekend is een voorwaarde voor een passend tuinontwerp.

De kosten van een tuinontwerp of beplantingsplan zijn gebaseerd op de te verwachten tijd die ik hiermee bezig ben. Het wordt geleverd op een schaal van 1:50 of 1:100 en het beplantingsplan is voorzien van een beplantingslijst. Hierop staan alle in het beplantingsplan gebruikte bomen, heesters en overige beplanting aangegeven met aantallen. Deze lijst kunt u aan uw hovenier geven, zodat deze weet welke en hoeveel planten er nodig zijn om uw tuin in te planten. Het kan ook de basis vormen waarmee u zelf naar de kwekerij of het tuincentrum gaat.

Voor het geven van advies, meedenken over uw ideeen of begeleiding bij de aankoop van uw tuinmateriaal, geldt een uurtarief van EUR 50 per uur.